Omkostningsanalyse

Transparens og reducerede omkostninger

Omkostninger til banksamarbejdet og betalingsløsninger kan være en jungle. Vi kaster lys over virvaret af gebyrer, provisioner, kursskæringer, renter og returkommission.

Omkostningsanalyse

Gennemsigtighed er en mangelvare i banksamarbejdet. Og kortindløsning og andre betalingsløsninger er forbundet med et virvar af gebyrer. Vi kortlægger alle omkostninger og skaber overblik.

Benchmarking

Vores uovertrufne, internationale database og vores passion for datadrevet analyse gør os i stand til at benchmarke dine vilkår i forhold til markedet og identificere potentielle besparelser.

Skræddersyede løsninger

Vores uvildighed og adgangen til alle produkter og tjenester på tværs af markedet betyder, at vi kan skræddersy de bedste og mest omkostningseffektive løsninger til dig.

Forhandlingsledelse

Med erfaring fra utallige forhandlinger guider vi dig sikkert gennem genforhandlinger med dine nuværende udbydere for at realisere de potentielle besparelser.

Vores unikke

Analyseværktøj

Visuel og interaktiv

Jeres analyse præsenteres i vores egenudviklede analyseværktøj Insights. Et interaktivt og visuelt værktøj, der giver dig mulighed for at udforske data fra jeres banksamarbejde og/eller betalingsløsninger på en helt ny måde. Zoom ind på detaljer eller få et nemt og hurtigt overblik. Insights skaber overblik og gennemsigtighed.

Konkrete indsigter

I Insights bliver dine data benchmarket mod vores markedsdata. Kombineret med input fra vores analyseteam, synliggør Insights skævvredne priser og ineffektive løsninger hos jeres nuværende leverandører. Resultatet er gennemsigtigt output, klare anbefalinger og kvantificerbare resultater.

Vil du se, hvordan Insights virker?

Effektiv

Proces

En velorganiseret og strømlinet proces er afgørende for en hurtig og problemfri levering. Vi har forfinet vores processer over mere end et årti og fortsætter med at gøre det, efterhånden som vi lærer af hvert projekt. Men vi ved også, at ikke to projekter er ens, og derfor vil vi være fleksible for at imødekomme jeres præcise behov.

Dataindsamling

Vi indsamler i fællesskab jeres data fra de sidste 12 måneder via netbank. For betalingsløsninger indhenter du data direkte fra din udbyder baseret på vores specifikation.

Omkostningsanalyse

Vi kortlægger jeres forretningsomfang og beregner jeres samlede omkostninger og jeres leverandørers nettoindtægt .

Benchmark

Vi benchmarker jeres priser mod vores omfattende database, foreslår forbedrede løsninger og identificerer potentielle besparelser.

Genforhandling

Vi bistår dig med genforhandlingerne om bedre vilkår fra dine nuværende udbydere. 90 % af vores kunder bliver hos den samme udbyder på forbedrede vilkår.

Realiser besparelse

Du betaler os først, når vi har sikret jer en besparelse. Vi tilbyder fleksible honorarmodeller for at imødekomme jeres behov.

Omkostningsanalyse

Case Studies

Om det handler om global cash management, valutahandel, factoring, kortindløsning eller andre betalingsløsninger, sørger vi altid for fuld gennemsigtighed, detaljerede analyser og maksimal værdi for pengene.

Vores

Ydelser

Vi rådgiver om alle ydelser indenfor bank og betalingsløsninger. Uanset om du ønsker at reducere jeres omkostninger, at optimere jeres betalingsløsninger eller rådgivning om finansiering. Bankbrokers er jeres betroede, uvildige og internationale partner.

Omkostningsanalyse

Reducer omkostningerne til jeres banksamarbejde og betalingsløsninger gennem forbedrede priser og optimerede, individuelle løsninger.


 • Omkostningsanalyse
 • Benchmarking
 • Genforhandling
 • Skræddersyede løsninger
Optimering af Betalingsløsninger

Strømlin jeres betalingsløsninger, byg innovative betalingskoncepter og muliggør en smidig kundeoplevelse på tværs af salgskanaler.


 • Fremtidssikret infrastruktur
 • Forbedret kundeoplevelse
 • Optimerede back-end processer
 • Omsæt betalingsdata til værdi
Gældsfinansiering

Opnå fleksible, fair og skræddersyede finansieringsløsninger tilpasset jeres individuelle kreditprofil og de aktuelle lånemarkeder.


 • Analyse af gældskapacitet
 • Design af finansieringsstruktur
 • Præsentationsmateriale
 • Fremskaffelse af finansiering