Corporate Banking

Ekspertisen til at udfordre normerne

Overlader du jeres bankrådgivning til banken? Bankbrokers er jeres betroede, uvildige rådgiver
med dyb ekspertise, omfattende data og unikke analyseværktøjer.

Vores Corporate Banking

Ekspertise

Unødig kompleksitet, manglende transparens og uoverskuelige omkostninger er uønskede sidegevinster ved corporate banking. Vi hjælper CFO’er, Finansdirektører og Treasurers med at skære igennem støjen og faciliterer kvalificerede, objektive beslutninger og skræddersyede løsninger.

Uvildig rådgivning

Vi kigger hinsides jeres nuværende banks begrænsede produktpalette. Og vi sætter de attraktive løsninger i spil, som banken ikke altid tilbyder jer uopfordret.

International Database

Med mere end 2.500 gennemførte projekter på tværs af Europa, baserer vi vores anbefalinger på dybdegående viden om bankens indtjeningskilder og omkostninger, solide empiriske data og rig erfaring.

Produktkendskab

Vi kigger hinsides jeres nuværende banks begrænsede produktpalette. Og vi sætter de attraktive løsninger i spil, som banken ikke altid tilbyder jer uopfordret.

Erfaring og ekspertise

Med et team bestående af erfarne specialister i alt fra cash management til valutahandel og gældsfinansiering, får I unik adgang til brancheinsidere såvel som erfarne analytikere og projektledere.

Unikke analyseværktøjer

Ved hjælp af vores egne, unikke analyseværktøjer og finansielle modeller, er vi i stand til at udarbejde komplekse finansielle beregninger og analyser. Det sikrer jer en effektiv proces og pålidelige resultater.

Omfattende netværk

I lukrerer på vores omfattende, internationale netværk af banker og andre finansielle leverandører. Dette gør os i stand til at indkøbe de bedste, individuelle løsninger til jer.

Mangler du gennemsigtighed og ønsker du uvildig rådgivning?

En myriade af

Produkter

Lidt rente her, et par gebyrer der og en ekstra margin til at runde tingene af…

Bankernes forretningsmodel er kompleks, og deres indtægtskilder er utallige, komplekse og uigennemsigtige.

Derfor har vi specialiseret os i at analysere deres komplette produktpalette.

Få inspiration

Følg vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om bank og betalingsløsninger.

Vores

Ydelser

Vi rådgiver om alle ydelser indenfor bank og betalingsløsninger. Uanset om du ønsker at reducere jeres omkostninger, at optimere jeres betalingsløsninger eller rådgivning om finansiering. Bankbrokers er jeres betroede, uvildige og internationale partner.

Omkostningsanalyse

Reducer omkostningerne til jeres banksamarbejde og betalingsløsninger gennem forbedrede priser og optimerede, individuelle løsninger


 • Omkostningsanalyse
 • Benchmarking
 • Genforhandling
 • Skræddersyede løsninger
Optimering af Betalingsløsninger

Strømlin jeres betalingsløsninger, byg innovative betalingskoncepter og muliggør en smidig kundeoplevelse på tværs af salgskanaler.


 • Fremtidssikret infrastruktur
 • Forbedret kundeoplevelse
 • Optimerede back-end processer
 • Omsæt betalingsdata til værdi
Gældsfinansiering

Opnå fleksible, fair og skræddersyede finansieringsløsninger tilpasset jeres individuelle kreditprofil og de aktuelle lånemarkeder.


 • Analyse af gældskapacitet
 • Design af finansieringsstruktur
 • Præsentationsmateriale
 • Fremskaffelse af finansiering