Betalingsløsninger

På forkant med et dynamisk marked

Betalingsmarkedet udvikler sig med en rasende hastighed. Vi guider dig sikkert gennem labyrinten af nye betalingsmetoder, ny teknologi og salgskanaler der smelter sammen

Vores betalingsløsnings

Ekspertise

Vi hjælper jer med at navigere i betalingsverdenen, så I kan træffe kvalificerede, objektive beslutninger, og opnå optimerede, individuelle løsninger og attraktive priser.

Uvildig rådgivning

Vi er uafhængige og på jeres side. Vi har ressourcerne og incitamentet til at skræddersy de bedste, individuelle løsninger til jer. Også selvom disse løsninger udvander din leverandørs indtjening.

International Database

Med mere end 2.500 gennemførte projekter på tværs af Europa, baserer vi vores anbefalinger på dybdegående viden om jeres leverandørs indtjeningskilder og omkostninger, solide empiriske data og rig erfaring.

Produktkendskab

Vi kigger hinsides jeres nuværende betalingstjenesteleverandørs begrænsede produktpalette. Og vi sætter de attraktive løsninger i spil, som jeres leverandør ikke altid tilbyder jer uopfordret.

Erfaring og ekspertise

Med et team bestående af erfarne specialister i alt fra betalingsgateways til kortindløsning, check-out flows, loyalitetsløsninger og afstemningsfiler, får I unik adgang til brancheinsidere såvel som erfarne analytikere og projektledere.

Unikke analyseværktøjer

Ved hjælp af vores egne, unikke analyseværktøjer, er vi i stand til at udarbejde komplekse analyser og skabe et unikt overblik. Det sikrer jer en effektiv proces og pålidelige resultater.

Omfattende netværk

I lukrerer på vores omfattende, internationale netværk af kortindløsere og andre betalingstjenesteudbydere. Dette gør os i stand til at indkøbe de bedste, individuelle løsninger til jer.

Mangler du gennemsigtighed og ønsker du uvildig rådgivning?

En overflod af

Betalingsløsninger

Økosystemet for betalinger omfatter mange
forskellige udbydere, og udbuddet af
betalingsmetoder er hastigt stigende med
betydelig variation på tværs af landene.

Bankbrokers’ ekspertise omfatter alle de
produkter og tjenester, du typisk har brug
for, for at modtage betalinger online og i fysiske butikker.

Blive inspireret

Følg vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om bank og betalingsløsninger

Vores

Ydelser

Vi rådgiver om alle ydelser indenfor bank og betalingsløsninger. Uanset om du ønsker at reducere jeres omkostninger, at optimere jeres betalingsløsninger eller rådgivning om finansiering. Bankbrokers er jeres betroede, uvildige og internationale partner.

Omkostningsanalyse

Reducer omkostningerne til jeres banksamarbejde og betalingsløsninger gennem forbedrede priser og optimerede, individuelle løsninger.


 • Omkostningsanalyse
 • Benchmarking
 • Genforhandling
 • Skræddersyede løsninger
Optimering af Betalingsløsninger

Strømlin jeres betalingsløsninger, byg innovative betalingskoncepter og muliggør en smidig kundeoplevelse på tværs af salgskanaler.


 • Fremtidssikret infrastruktur
 • Forbedret kundeoplevelse
 • Optimerede back-end processer
 • Omsæt betalingsdata til værdi
Gældsfinansiering

Opnå fleksible, fair og skræddersyede finansieringsløsninger tilpasset jeres individuelle kreditprofil og de aktuelle lånemarkeder.


 • Analyse af gældskapacitet
 • Design af finansieringsstruktur
 • Præsentationsmateriale
 • Fremskaffelse af finansiering