Lokal forankring, global rækkevidde

Pionerer i finansiel rådgivning

BankBrokers bliver til NORTH

Vi er begejstrede for at annoncere, at BankBrokers påbegynder en ny rejse som en del af NORTH. Dette partnerskab markerer begyndelsen på et nyt kapitel, hvor vi kombinerer vores dybe ekspertise med innovation og udvidede kapaciteter.

NORTH logo

Vores arv

Fra vores nordiske oprindelse, hvor vi første gang lancerede Bankbrokers i Stockholm i 2008, har vi opbygget en stærk international forretning med hovedkontor i Oslo, kontorer i hele Nordeuropa og USA med kunder over hele verden og i alle brancher.

I dag dækker vores erfaringsbase et bredt udvalg af lokale og globale banker, finansmarkeder og brancher. Og vi betjener tusindvis af kunder fra detailhandel til persontransport, industrivirksomheder, forsikring og ejendomsinvestering.

Vision

I en branche, hvor gennemsigtighed mangler, priserne er uigennemsigtige og uvildig rådgivning er sjælden, blev Bankbrokers grundlagt for at imødegå denne ubalance for vores kunder. I dag er vores vision stadig den samme:

At skabe gennemsigtighed, reducere kompleksiteten og øge værdien af banksamarbejdet og betalingsløsninger for vores kunder.

Mission

Vi går længere end blot benchmarking for at yde den bedste, uafhængige rådgivning om bank og betalingsløsninger til vores kunder. Vi muliggør dette gennem vores indgående kendskab til markederne, vores globale benchmark, et omfattende internationalt netværk og vores dybe ekspertise.

Vores

Værdier

Uafhængighed

Vi er uvildige og en betroet partner for vores kunder.


Agilitet

Vi lytter, lærer og tilpasser os, mens vi udfordrer normerne på ethvertmarked.


Kundefokus

Vi er nemme at arbejde med og kundeorienterede. Vi er venlige, samarbejdsvillige og sætter altid kunden først.