Optimering af betalingsløsninger

Friktionsløse og fremtidssikrede betalingsløsninger

Hvilke betalingsmetoder skal I tage imod? Fejler mange af kundernes betalinger? Bruger I for mange ressourcer på afstemning og refunderinger? Vi kvalitetssikrer jeres betalingsløsninger og sikrer at de er skræddersyet til jer.

Administrative processer

Optimer ineffektive, administrative
processer såsom afstemning​, afregning,
refunderinger og chargeback
håndtering.

Kundeoplevelse

Tilbyd en friktionsløs købsoplevelse med maksimale acceptrater, relevante betalingsmetoder, omnichannel-løsninger, en smidig tilbagebetalingsproces og enkle loyalitetsløsninger.

Teknologi

Optimer teknisk infrastruktur på tværs af salgskanaler, herunder betalingsgateways, terminaler og betalingsorkestreringslag.

Data insights

Indhent og kapitaliser på betalingsdata ved at anvende datadrevne indsigter i
beslutningsprocesser og i marketingaktiviteter.

Compliance

Sikre jer, at I overholder lovgivning og kortprogrammernes regler på tværs af salgskanaler. F.eks. PCI DSS, scheme-regler og SCA.

Svært at holde trit med udviklingen på
betalingsmarkedet?
360°

Betalingseftersyn

Betalinger har kontaktpunkter på tværs af store dele af jeres organisation. Fra salg til økonomi, marketing, bogholderi, IT og indkøb. Vores 360° betalingsgennemgang er derfor designet til at nedbryde siloer og skabe et fælles mål og fælles prioriteter for alle interessenter.

Behovsafdækning

Vi kortlægger jeres nuværende betalingsløsninger, salgskanaler, udbydere, aftaler og tekniske set-up.
Jeres prioriteter og ønsker afstemmes gennem workshops og interviews.

Blueprint

Vi designer en ny eller revideret betalingsstrategi og et
nyt betalingskoncept.

Kravspecifikation

Vi identificer og prioriterer i samarbejde med jer en specifik liste over krav – tekniske såvel som praktiske og kommercielle.

Indkøb

Vi hjælper med at undersøge løsninger og begrænsninger hos jeres nuværende leverandører. Eller vi kan udforske markedet bredere gennem et udbud.

Optimering af betalingsløsninger

Case Studies

Fra nogle af Europas største webshops til flyselskaber, supermarkedskæder og rejsebureauer. Vores kunder repræsenterer alle brancher og ethvert kompleksitetsniveau, hvilket giver os en unik erfaring at bygge vores rådgivning på.

Vores

Ydelser

Vi rådgiver om alle ydelser indenfor bank og betalingsløsninger. Uanset om du ønsker at reducere jeres omkostninger, at optimere jeres betalingsløsninger eller rådgivning om finansiering. Bankbrokers er jeres betroede, uvildige og internationale partner.

Omkostningsanalyse

Reducer omkostningerne til jeres banksamarbejde og betalingsløsninger gennem forbedrede priser og optimerede, individuelle løsninger.


 • Omkostningsanalyse
 • Benchmarking
 • Genforhandling
 • Skræddersyede løsninger
Optimering af Betalingsløsninger

Strømlin jeres betalingsløsninger, byg innovative betalingskoncepter og muliggør en smidig kundeoplevelse på tværs af salgskanaler.


 • Fremtidssikret infrastruktur
 • Forbedret kundeoplevelse
 • Optimerede back-end processer
 • Omsæt betalingsdata til værdi
Gældsfinansiering

Opnå fleksible, fair og skræddersyede finansieringsløsninger tilpasset jeres individuelle kreditprofil og de aktuelle lånemarkeder.


 • Analyse af gældskapacitet
 • Design af finansieringsstruktur
 • Præsentationsmateriale
 • Fremskaffelse af finansiering