Reducerede risici ved kortbetalinger

Awaze er Europas førende forvalter af ferieboliger og feriebyer. Det er hjemsted for de specialiserede brands: cottages.com, Hoseasons, James Villa Holidays, Landal GreenParks og NOVASOL. Virksomheden formidler hver dag fantastiske ferieoplevelser til mere end otte millioner gæster hvert år med over 110.000 ferieboliger på tværs af 36 lande.

Baggrund

Kortindløsning for rejseselskaber med store forudbetalinger fra kunderne kan være forbundet med udfordringer i forhold til kortindløsernes risikovillighed.

Særligt som følge af den globale Corona-pandemi, opstod der i rejsesektoren potentielle risici og udfordringer ved at modtage betalinger med betalingskort. Kortindløserne udviste stigende bekymring ved kreditrisiciene forbundet med branchen, og selv veldrevne rejseselskaber kom under pres.

Løsning

Awaze Group udpegede Bankbrokers som rådgiver til at støtte et kortbetalingsinitiativ, som var designet til at afbøde de potentielle risici og udfordringer, der opstod i rejsebranchen.

Bankbrokers blev udvalgt som et resultat af deres erfaring og ekspertise inden for betalingsområdet.

Resultat

The team at Bankbrokers were professional and diligent throughout the process and delivered on expectations. This conscientious support resulted in the business achieving the project objectives despite the challenging environment. I would happily recommend Bankbrokers’ services.

Martin Livsey, Group Treasurer
Awaze

Mangler jeres kortindløser risikoappetit?

Vi har stor erfaring med kortindløsning for rejseselskaber, og med at skaffe kortindløsere trods lange forudbetalingstider. Kontakt os, for at høre, hvordan vi kan hjælpe.