Besparelser på kortindløsning og banksamarbejde

Panduro blev grundlagt i Danmark af Carlo Panduro i 1950’erne. I dag er Panduro med 103 butikker fordelt på 6 lande, 650 medarbejdere og en omsætning på 845 millioner markedsleder inden for hobbymaterialer i Europa. Virksomheden ejes af Thomas Panduro, Jesper Panduro og Peter Panduro.

Baggrund

Panduro ønskede en holistisk og uvildig gennemgang af deres finansielle leverandøraftaler, såsom bank, kortindløsning og kortterminaler i alle 6 markeder. Ønsket var at skabe overblik og at opnå omkostningsbesparelser.

Løsning

Tidligt i projektet udarbejdede vi en grundig og helhedsorienteret analyse. Denne leverede et klart overblik over potentielle diskussionspunkter for hver leverandør og produktkategori. Udover et benchmark af vilkårene på bank, kortindløsning og kortterminaler, indeholdt analysen også forslag til strukturelle ændringer samt en beregning af de økonomiske og praktiske fordele, som disse ændringer ville give Panduro.

Resultat

”Det har været yderst værdifuldt for os at sætte vores lid til Bankbrokers’ kompetence og erfaring i denne omfattende proces, da de har et langt bedre indblik i markedet, end vores virksomhed er i stand til at have. Fra vores side førte dette til betydelige omkostningsreduktioner. Det er derfor meget sandsynligt, at vi vil engagere Bank Brokers igen i fremtiden.”

Stefan Rydén, CFO

Skal vi hjælpe jer med et omkostningstjek?

Bankbrokers’ team har gennem årene leveret besparelser for mere end kr. 1 mia. til vores