Lokal forankring, global rækkevidde

Pionerer i finansiel rådgivning

Collaborating people in an office

Vores arv

Fra vores nordiske oprindelse, hvor vi første gang lancerede Bankbrokers i Stockholm i 2008, har vi opbygget en stærk international forretning med hovedkontor i Oslo, kontorer i hele Nordeuropa og med kunder over hele verden og i alle brancher.

I dag dækker vores erfaringsbase et bredt udvalg af lokale og globale banker, finansmarkeder og brancher. Og vi betjener tusindvis af kunder fra detailhandel til persontransport, industrivirksomheder, forsikring og ejendomsinvestering.

Vision

I en branche, hvor gennemsigtighed mangler, priserne er uigennemsigtige og uvildig rådgivning er sjælden, blev Bankbrokers grundlagt for at imødegå denne ubalance for vores kunder. I dag er vores vision stadig den samme:

At skabe gennemsigtighed, reducere kompleksiteten og øge værdien af banksamarbejdet og betalingsløsninger for vores kunder.

Collaborating people in an office

Mission

Vi går længere end blot benchmarking for at yde den bedste, uafhængige rådgivning om bank og betalingsløsninger til vores kunder. Vi muliggør dette gennem vores indgående kendskab til markederne, vores globale benchmark, et omfattende internationalt netværk og vores dybe ekspertise.

Vores

Værdier

Uafhængighed

Vi er uvildige og en betroet partner for vores kunder. Vi handler med professionalisme, integritet og er altid på vores kundes side.

Agilitet

Vi lytter, lærer og tilpasser os, mens vi udfordrer normerne på ethvertmarked.

Kundefokus

Vi er nemme at arbejde med og kundeorienterede. Vi er venlige, samarbejdsvillige og sætter altid kunden først.

Vores

Direktion

Per Bjørgås

Executive Chairman

Trond Tidemann

Group CEO

Ronald Bazuin

CEO, Benelux

Lars A. Hansen

CEO, Denmark

Rickard Berg

CEO, Sweden

Neil Fillbrook

CEO, UK & Ireland

Joakim H. Gjerde

Head of Shared Services

Caspar Hjelmeland

Partner