Gældsfinansiering

Tag styringen over  jeres finansiering

Vi bistår jer med jeres opgaver indenfor gældsfinansiering for at sikre jer fleksible, fair og balancerede finansieringsløsninger. Med udgangspunkt i jeres individuelle kreditprofil, strategiske prioriteter og aktuelle markedsvilkår.

Funding due

diligence

Udarbejd en køreplan for jeres finansieringsprogram

Design af

finansieringsstruktur

En finansieringsstruktur
tilpasset jeres profil og
strategiske mål

Udarbejdelse af

informationspakke

Øg jeres attraktivitet
overfor långiverne

Fremskaffelse af

finansiering

En konkurrencepræget
finansieringsproces med jer
i førersædet

En jungle af finansieringsmuligheder

Markedet byder på et væld af forskellige finansieringsmuligheder, og flere og flere investorer etablerer sig i kreditmarkedet.

Skal I udstede en virksomhedsobligation i stedet for traditionel bankfinansiering? Skal I syndikere jeres finansiering ud på flere banker? Er eksportfinansiering relevant for jer?

Vi hjælper jer med at navigere i de mange muligheder, og guider jer i forhold til fordele og ulemper ved de talrige alternativer.

Funding due diligence

Udarbejd en køreplan for jeres finansierings-program

Et eftersyn af jeres aktuelle kapitalstruktur og finansieringsløsninger gør det muligt for jer at planlægge og prioritere fremtidige initiativer.

Vi sammenholder jeres nuværende kapitalstruktur og finansieringsløsninger med gængs markedspraksis og jeres individuelle, finansielle karakteristika. Vi identificerer eventuelle ulemper og “røde flag”. Og vi hjælper med at planlægge timingen for næste refinansiering og omkostningen hertil.

b3lineicon|b3icon-blueprint||Blueprint
Design af finansieringsstruktur

En finansieringsstruktur tilpasset jeres profil
og strategiske mål

Slut med præfabrikerede løsninger… Vi designer en skræddersyet finansieringsstruktur med udgangspunkt i jeres individuelle kreditprofil, jeres strategiske prioriteter og jeres gældskapacitet.

Vi analyserer hvilke finansieringsformer der passer bedst til jer. Og vi modellerer betingelser og vilkår såsom pris, løbetid, covenants, relevante undtagelser og basket sizes, så de er tilpasset jeres behov og maksimerer jeres finansielle fleksibilitet

Typiske
finansieringsformål

Bankbrokers’ finansieringseksperter bistår jer med skræddersyede finansieringsløsninger, uanset jeres situation og hvilket formål jeres finansiering skal opfylde.

Står I overfor et af de nævnte scenarier?

 

Udarbejdelse af informationspakke

Styrk jeres profil overfor långiverne

En gennemarbejdet virksomheds- og kreditpræsentation maksimerer jeres appel til markedet og sikrer jer kontrol over narrativet.

Vi forsyner långiverne med alt fra en beskrivelse af jeres virksomhedsprofil til en risikoanalyse og jeres finansielle basisscenarie. Og vi producerer de nødvendige finansielle analyser inklusiv et selektivt fokus på de mest centrale forhold.

Fremskaffelse af finansiering

En konkurrencepræget finansieringsproces –
med jer i førersædet

Drag nytte af vores omfattende erfaring med at arrangere og forhandle låneaftaler. Og overlad udarbejdelse og forhandling af term sheet til vores uvildige eksperter i stedet for til jeres långivere.

Vi håndplukker de foretrukne, potentielle långivere fra vores stærke internationale netværk. Og vi bistår jer med forhandling af lånedokumentation i samarbejde med et lokalt, anerkendt advokatfirma.

Debt-Advisory

Case Studies

Vores dedikerede team har hjulpet mange virksomheder med at optimere deres finansieringsløsninger.

Hvadenten I har brug for en simpel leasing-aftale, factoring-løsninger eller store, internationale, syndikerede faciliteter, skaber vi altid værdi gennem vores uvildige rådgivning, vores internationale netværk og vores omfattende erfaring.