Bank Brokers åbner afdeling i Madrid

Der er stor efterspørgsel på finansiel rådgivning af højeste kvalitet, og Bank Brokers’ vækst er derfor støt stigende.

Seneste skud på stammen er et nyåbnet kontor i Madrid, og den spanske afdeling er et naturligt skridt på den vækstrejse, Bank Brokers er i gang med.

Det spanske marked for finansielle ydelser indeholder en bred vifte af muligheder, og alt tyder på, at Bank Brokers’ unikke ”no cure, no pay”-koncept passer perfekt til strukturen i det spanske finansmarked.

 

”Siden Bank Brokers blev stiftet i 2008, har vi bidraget til en væsentlig værdiskabelse for vores kunder, og vi har indtil videre gennemført mere end 1.500 projekter, hvor vi har ydet finansiel rådgivning. Bare i 2017 har vi hjulpet mere end 200 virksomheder med at optimere deres banksamarbejde og betalingsløsninger, og der er fortsat et stort potentiale, som vi med glæde vil bidrage til at indfri” siger Trond Tidemann, CEO i Bank Brokers.

 

Med kontoret i Madrid er Bank Brokers nu at finde i 6 lande – Danmark, Sverige, Norge, Holland, England og Spanien – og netop den internationale profil er en væsentlig årsag til, at det ofte lykkes at skaffe gode bankaftaler til kunderne, som for en stor dels vedkommende er til stede i flere lande. Det gælder ikke mindst de kunder, der opererer internationalt.

Country Manager i Spanien bliver Erik Vermeulen, som har mere end 25 års erfaring med det spanske finansmarked, hvor han har været med til at etablere og udvikle Rabobanks spanske aktiviteter.

 

Hvis du er interesseret i at høre, hvordan Bank Brokers’ internationale tilstedeværelse kan komme din virksomhed til gode, er du velkommen til at kontakte Lars A. Hansen, Managing Director i Bank Brokers Danmark, på lars.hansen@bankbrokers.dk eller (+45) 6060 8020